Caroline Hurtig

Caroline jobbar som förläggare och redaktör inom förlaget. Hon är även den som har hand om avtal med bokhandlare och andra aktörer för distribution av förlagets titlar.

 

Är 32 år gammal och utbildad undersköterska. Jag jobbar inom socialpsykiatrin och missbruk i min hemkommun. Men brinner lika för mycket för böcker som jag gör att jobba med människor.

2013 bestämde jag mig att starta ett förlag som idag utvecklats till Seraf förlag. Då jag älskar att läsa lika mycket som jag älskar att skriva kändes det naturligt att ta in andra författare på förlaget redan i ett tidigt stadie.

 

Jag har alltid älskat att skriva i olika former men aldrig funderat på att skriva på allvar förrän jag fick idén om ödesgudinnorna och sedan dess har jag inte kunnat sluta.

Det är minst sagt beroendeframkallande att skapa och bygga egna världar, historier och karaktärer. Som jag sedan har turen att få dela med mig av till andra.

 

När jag inte jobbar eller skriver tycker jag om att ta långa promenader i skogen, titta på filmer och serier och att läsa givetvis. Trädgården är också något som ligger mig varmt om hjärtat och spenderar mycket tid i den under vår och sommar. Bor tillsammans med världens finaste sambo och två katter (Lucifer och Storm) ute på landet med skogen bakom husknuten. Sänder även podcasten (Livet som författare) tillsammans med Gabriella P: Kjeilen.

 

 

Titlar skrivna av Caroline:

Ödesgudinnans val

Månfolkets land

Tjurnatten

Ur nattens mörker

Mirele Dangin

Döttrar av natt.

 

Kontakt

 

 

info@serafforlag.com

Buddeberg 140

45191 Uddevalla