En 24-årig student som just nu går sista året på medie- och kommunikationsvetenskapligaprogrammet i Jönköping. Sköter marknadsföring, presskontakt och designar omslag på Seraf förlag. Jobbar även extra på Akademibokhandeln.

 

Har alltid älskat att drömma mig bort till främmande världar och även kärleken till att skriva har alltid varit stark. Under uppväxten skrev jag ofta noveller, praktiserade och jobbade extra på diverse tidningar, men det var först på gymnasiet som jag gav mig på att skriva både mitt första och andra riktiga manus. Det andra av de två blev efter några års bearbetning min debutbok ”Mellody Looh - Födelsemärket”.

 

När jag inte skriver eller läser tycker jag om att fota och har nyligen börjat fota sagobilder där jag klär ut mig till olika varelser. Sänder även en podcast om skrivande (Livet som författare). Annars så är jag gift med världens finaste man, älskar min katt som om hon vore mitt barn och tycker om att fördriva tiden framför diverse tv-serier. Har stor förkärlek till vampyrer, fantasivärldar och kaffe.

 

 

 

 

 

 

Titlar skrivna av Gabriella:

Mellody Looh - Födelsemärket

Mellody Looh - Flykten

Magin vaknar

Gabriella P. Kjeilen

Gabriella jobbar som kommunikatör och designer inom förlaget.

 

 

info@serafforlag.com

Buddeberg 140

45191 Uddevalla

Kontakt