Författare

Jag är 31 år gammal och jobbar som socialrehabiliterare samtidigt som jag studerar. Har alltid älskat att läsa och att se på fantasy i alla dess former ända sedan jag var liten. Men aldrig tänkt en tanke på att skriva själv förrän för ett par år sedan då jag fick idén om Ödesgudinnorna och har sedan dess inte kunnat sluta. Annars bor jag med min sambo och två lata katter i Uddevalla, hunden Ronja är på besök emellanåt och då blir det promenader i skogen. Trädgården är ett annat ställe jag spenderar mycket tid i och älskar att plantera och odla.

Caroline Hurtig

Jag är en medelålders stordjursveterinär som 2010 blev tvungen att gå ned till halvtid av hälsoskäl (utslitna leder). Detta, tillsammans med att min dotter lurade med mig i Nanowrimo, fick mig att börja skriva på en fantasybok. Går dagligen i skogen och har fantiserat om att där hitta en port till en annan verklighet. En dag gjorde jag det...

Efter att det första manuset blev klart har jag fortsatt. Håller mig till fantasy-genren eftersom det är vad jag själv helst läser. Man kan förstås diskutera vad fantasy är, det behöver inte nödvändigtvis finnas drakar och trollspön. Men vilken upplevelse är det inte att försvinna in i sin alldeles egna fantasivärld - hur den än är beskaffad - där man själv skapar karaktärer och miljöer och själv sätter gränserna för vad som är möjligt!

Astrid Ahlberg

Jag är en 22-årig student och egenföretagare med allt för många bollar i luften.

Jag älskar att skriva och skrivandet av min trilogi tar upp en större delen av min fritid. Första boken heter ”Mellody Looh – Födelsemärket” och andra delen heter ”Mellody Looh – Flykten” mer om dem går att läsa om på förlagets hemsida.

 

När jag inte skriver på böckerna studerar jag Medie- och kommunikationsvetenskap på Jönköping University, läser och jobbar extra i en djuraffär. Drömmer om att kunna jobba heltid som författare och kanske även journalist på ett hörn, gärna inom radio. Har tidigare sänt ett eget radioprogram på Radio Vättervåg (jönköpings lokalradio) samt även testat på att producera en egen podcast hemifrån. Men det senaste läsåret har fokus varit på podden Kaffepaus JKPG som jag sänt tillsammans med tre klasskamrater via Radio K.

 

Annars så är jag gift med världens finaste man, älskar mina två katter som om de vore mina barn och tycker om att fördriva tiden framför serier såsom Vampire Diaries, Black Sails & Game of Thrones. Har stor förkärlek till vampyrer, fantasivärldar och kaffe.

Gabriella P Kjeilen

Kontakt

Buddeberg 140

45191 Uddevalla

 

+46707469758

 

info@serafforlag.com