Mellody Looh Serien

av Gabriella P Kjeilen

Mellody Looh - Födelsemärket #1

 

Vad gör du om du en dag får lära dig att du inte är den du trodde ... och den du egentligen är kanske inte är den du vill vara?

 

Märket på Erikas hals har alltid fått henne att känna sig annorlunda. När hon får veta att jorden inte är hennes hem och återvänder till planeten Lavida, en planet befolkad av varelser hon bara trott fanns i sagorna, hoppas hon på att äntligen få passa in.

Men trots att hon har formskiftarnas märke verkar det inte vara det hon är. Krafterna hon bär inom sig är allt för mörka. Dessutom dras hon till en av de förvisade vampyrerna.

Hon kastas in mitt i en uråldrig strid mellan ont och gott där det är svårt att skilja vän från fiende, med ett öde som väger tungt på hennes axlar. De vill att hon väljer sida. Ett val som visar sig vara svårare än hon trott.

 

Mellody Looh - Flykten #2

 

 

Går det att gömma sig från en del av sig själv ...

eller kommer den alltid att nå ytan till slut?

 

Mellody är på flykt från sin far efter att ha svikit honom. Sveket har väckt något till liv inom henne. Mörker och ljus slåss om vem som ska få kontrollera hennes kropp och det känns som om de snart kommer slita henne itu.

Hon söker skydd i Nordlandet. Ett snöbeklätt land med både underliga och livsfarliga invånare.

När hon får reda på att det mörka rådet kidnappat Leo tvingas hon lägga sina egna problem åt sidan för att rädda honom. Men vad kommer hända när hon än en gång utsätter sig för mörkrets lockelser?

 

 

 

Köp böckerna här!

Kontakt

 

 

info@serafforlag.com

Buddeberg 140

45191 Uddevalla