Bjärred-författaren släpper romantisk feelgood 

Angelica Jackson-Skarenstedt, uppvuxen i Bjärred men nu bosatt i Malmö, släpper en ny hjärtevärmande roman: ”Våren jag fann mig”. Boken är en samtida romantisk feelgood som utforskar de oväntade vägar kärleken kan leda oss på, mot bakgrunden av Malmös stadspuls och Fårös idylliska lugn.

I ”Våren jag fann mig” möter vi Jessica, en kvinna på tröskeln till nya upptäckter om livet och kärleken. Efter att ha genomgått en personlig kris, finner hon sig själv på en resa som inte bara förändrar hennes syn på kärlek utan också på hennes egna drömmar och ambitioner. 

– Jag började med tanken på en historisk roman, men fann snart att mina karaktärer och deras nutida äventyr var det som verkligen talade till mig, avslöjar Angelica.

Delar av berättelsen är tagna ur Angelicas verklighet och hennes djupa känslomässiga band till Malmö och Fårö. 

– Mina karaktärer bor i min hemstad och de platser jag älskar. De lever och andas i samma värld som jag gör, vilket gör dem verkliga och äkta, säger hon. 

Berättelsen vävs kring Jessicas och hennes bästa vän Lollos liv, där varje sida är en hyllning till det oväntade och livets små glädjeämnen.

”Våren jag fann mig” tar läsaren med på en resa där huvudpersonen Jessica inte bara söker kärlek utan också en djupare mening med sitt liv. Det är en historia om att hitta sig själv i en värld där förväntningarna är höga och den verkliga lyckan ofta finns där vi minst anar det.

Denna hjärtevärmande berättelse släpps den 23 februari. Angelica Jackson-Skarenstedts ”Våren jag fann mig” är en varm påminnelse om att den största resan är den vi gör inåt.

Om författaren:

Angelica Jackson-Skarenstedt, en författare från den havsnära staden Bjärred, bor nu i Malmö med sin familj. Hennes tidiga kärlek till böcker och berättande formade grunden för hennes skrivande, som hon började ta på allvar vid 27 års ålder. Skrivandet, som hon liknar vid att andas, är Angelicas sätt att utforska och dela med sig av sina innersta tankar och dagdrömmar. 

När hon inte skapar nya världar på papper, njuter hon av att läsa, dricka te och spendera tid på slott. En hängiven mamma och äventyrare, Angelica hittar glädje i att dansa med sin dotter, dyka ner i romanernas värld, och följa med i Marvels filmuniversum.

Våren jag fann mig av Angelica Jackson-Skarestedt
Våren jag fann mig

Genom att fortsätta använda sidan godkänner du användandet av cookies.  Lär dig mer