Mer romantik i Hälsingland: Återvänd till Bergsforsa!

Feelgoodförfattaren Maria Arell från Söderhamn är tillbaka med en ny, ljuvlig roman i fiktiva Bergsforsa. Precis som tidigare delar i serien är den fylld av romantik, värme och läskande godsaker. 

”Vårkänslor och skrovmål” är en slowburn romance som utforskar teman om att våga kliva utanför sin komfortzon och att finna sitt sanna jag. Boken bjuder på en berättelse om oväntad vänskap och spirande kärlek mellan nya delägaren av Pensionat Skogsbrynet, Jonas, och den lite introverta gamern Fredrik.

Relationen mellan Jonas och Fredrik startar med en till synes oskyldig vänskap i Nisses gatukök en kall februarieftermiddag, men växer snart till något djupare.

– Boken handlar om att hitta hem, och att våga ta risker för kärlekens skull, berättar Maria.

Maria som själv bor i Söderhamn har hämtat inspiration från sin hemort för att göra orten Bergsforsa levande och låta läsarna få känna igen sig. Det här är hennes tredje roman som utspelar sig i den fiktiva småstaden i hjärtat av Hälsingland.

– Jag har velat skapa en plats där jag fritt kan anpassa scenariot till berättelsens behov, berättar Maria.

Maria kombinerar sitt författarskap med ett liv som fulltidsarbetande trebarnsmamma. Hon har en lång historia av skrivande, från uppsatser i skolan till uppskattad fan fiction och publicerade noveller.

– Att skriva är hur jag delar mina berättelser med världen, bearbetar mina upplevelser och ibland flyr från vardagen, tillägger hon.

Äktenskapspakten av Maria Arell
Äktenskapspakten
Hälsingeromance #1
Det är inte bara löven som faller av Maria Arell
Det är inte bara löven som faller
Hälsingeromance #2
Vårkänslor & skrovmål av Maria Arell
Vårkänslor & skrovmål
Hälsingeromance #2

Genom att fortsätta använda sidan godkänner du användandet av cookies.  Lär dig mer